|
хвастики жителей форума
Модераторы: КУЛЯ, Tanysha
Ali0na » 11 фев 2010, 23:00
Свєта,а Ви не проти спілкуватися українсько-полтавським суржиком? Кстаті,сьогодні вчилася вязати окат рукава по вашому МК - так класно виходить,от тільки я не доперла як розрахувати необхідну мені кількість петель на потрібну кількість рядів...короче,вязала на глаз.Завтра пришию і побачу,чи вгадала,чи потрібна буде Ваша консультація...
-

Ali0na
- Старожил
-
Андреевна » 13 фев 2010, 10:44
Ali0na писал(а):Свєта,а Ви не проти спілкуватися українсько-полтавським суржиком?
Звичайно не проти  А я з задоволенням буду відповідати галицьким діалектом  з польським суржиком Ali0na писал(а):Кстаті,сьогодні вчилася вязати окат рукава по вашому МК - так класно виходить,от тільки я не доперла як розрахувати необхідну мені кількість петель на потрібну кількість рядів...короче,вязала на глаз.Завтра пришию і побачу,чи вгадала,чи потрібна буде Ваша консультація...
 Рада, що комусь це придалось  Я відразу зрозуміла, що ти дівчина кмітлива і вчишся миттєво  Ти маєш на увазі, коли вяжеш рукав вгору? ...кількість петель на потрібну кількість рядів... Я чесно кажучи, теж в"яжу "на глаз". Прикину на око..." семь на восем, восем на семь "...і валю  Дуже цікаво що в тебе вийшло  Буду чекати  А я светер-валентинку домучила...дуже классно вийшло  хоча вязала без задоволення  на мус , під бдительним оком доці  Сьогодні треба провідати свій пенсійний фонд  маму, свекруху і ще парочку дєвчьонок  а то я з тим в"язанням забула як рідна мамуська виглядає  А з понеділка, хапаюсь за пальто  Аж руки сверблять, так хочу його дов"язати  та й зять постійно нагадує, що його кар"єра в моїх руках 
-

Андреевна
- Старожил
-
Андреевна » 13 фев 2010, 12:34
Джулия писал(а):Андреевна, а не могли вы рассказать, как вязать капюшон? Я вяжу племяннику ( 2 года) курточку - кофту и там надо сделать капюшон. Капюшон :Свитерок связан и сшит.... По краю горловины, набираем петли...можно крючком, можно спицей, как, кому удобно, только чтоб было красивенько, без дыр  Вяжем рядов шесть...смотрим, меряем, чтоб расстояние от щёчки к щёчке было не очень впритык, а более свободно. Можно и впритык, но капюшончик будет выглядить скуповато ...и так , допустим , вышло скуповато  Не беда  Тогда в лицевом ряду, через каждые 5петель, набираем 1 петлю скрещеную с протяжки... Набрали...дальше всё легко и просто  Вяжем на высоту головы, т.е. меряем голову от затылка вверх до макушки , довязали, померяли...опять - таки от щёчки к щёчки хорошо легло, осталась открытой только маковка головы Делим все петли на три части ....допустим у нас 60 пет. 60 : 3 = 20 пет. Берём три спицы , на кажую спицу переводим по 20пет ...Первые 20пет.- первая спица, вторые 20пет.- вторая спица, третие 20пет. - третья спица. Теперь у нас в работе будет только вторая спица , две крайние спицы, ждут своего часа... Берём вторую спицу,/ на ней 20пет./ вяжем до конца ряда, довязали до последней петли... эту последнюю петлю, и первую петлю с первой спицы, вяжем вместе...поворачеваем работу на изнанку и вяжем в обратном напрвлении , до конца ряда, довязали до последней петли... последнюю петлю и первую петлю с третьей спицы, вяжем вместе.Поворачиваем работу на лицо, вяжем до последней петли, последнюю и первую с первой спицы провязываем вместе.... так до тех пор пока на спице не останеться 20 пет. и они / эти 20пет./ не соединятся с боковинками ....и не станут КАПЮШОНОМ Важно: чтоб на второй спице, всегда было 20пет, а на первой и третьей , колличество петель в каждом ряду, уменшалось с каждым рядом на одну петлю !!! Наташенька, может что не ясно, спрашивай  ...сделаю муляжики и сфоткаю 
-

Андреевна
- Старожил
-
пчела » 13 фев 2010, 12:41
Андреевна, а какие нитки надо готовить для пальто?
-
пчела
- Прохожий
-
Андреевна » 13 фев 2010, 13:53
Пчёлочка ты чудо !!! Вот это я понимаю ,оперативненько Я взяла YarnArt charisma черного цвета 100гр./200м. 14 мотков т.е.1кг.400гр., на спинку уже ушло 4 мотка, думаю 6 мотков уйдёт на полочки и 4 мотка на рукава и обвязку...сильно сомниваюсь, что мне хватит  Получаеться очень классной плотности, настоящее пальтишечко, колом не стоит, а красиво спадает вниз и не тонкое, как раз то , что я хотела  Но я бы взяла YrnArt tvid, плотность та же, но в твиде это пальто , заиграло бы по-настоящему, а ещё думаю, меланжик какой- нибудь  Размер у меня /если б у меня ....  / 88/70/96 , рост 164см. Я думаю, нитку можно любую, только, чтоб не очень тонкую, в 100гр./200м. идеально подходит  А ещё, я коФточку нашла в Feshen books, три дня спать не могу, узоры прикинула, выкройку продумала...но не буду начинать пока пальто не закончу Вот она, сплю и вижу  Которая перёд в сеточку и рукавчик реглан с косичками...
-

Андреевна
- Старожил
-
Ali0na » 16 фев 2010, 10:17
Свєта Андрєєвна,ну як там Ваші процеси?А я прийшла подякувати за такий класний МК по вшивному рукаву.Вчора пришила - сіли ідеально!!!ДЯКУЮ!Як коханий прийде додому,попрошу зафоткать кінцевий результат. А це до зшивання: 
-

Ali0na
- Старожил
-
Ольха » 16 фев 2010, 10:34
Светик, привет! Столько интересностей в твоей темке! Разбор моделей, учеба, показ - все нравится! 
-

Ольха
- Почетный житель
-
Андреевна » 16 фев 2010, 11:45
Оленчик, привіт !!! Я в захваті  окат рукава ідеальний Мені дуже, дуже подобаеться, без сумнівів сяде ідеально в пройму, але дуже хочеться побачити кінцевий результат  Рада, що можу принести, хоч якусь користь Я вчора, довязала доці кофтинку із залишків софіста, мікрофібри і yarnartовского акрілу з люрексом, вийшло начеб-то не погано...але я не в захваті, така собі кофтинка...як біля базару торгують по 35 грн.  / навіщо було час гаяти ??? /  Не люблю я такі речі в"язати  що можна на базарі купити  Зате, чоловічий светер-валентинка  вийшов справді чудовий, коли , власник його побачив, мало не зомлів від радості....ну так мені Юлька розповідала  Дуже чекаю на фотку, аж самій кортить побачити, бо я, а ні власника, а ні светра на ньому не бачила, в"язала " віртуально"...по старому светрі.  Ну і звичайно, в"язала пальто  Дов"язала до кешені, зараз на роботу збігаю...покомандую  і за карманчики ....домаю сьогодні , полочку закінчу 
Последний раз редактировалось Андреевна 22 мар 2010, 08:55, всего редактировалось 1 раз.
-

Андреевна
- Старожил
-
erica » 16 фев 2010, 12:15
Приветик, Светочка! Честно признаюсь - в своей темке еще не была, но у тебя уже погрелась  Жду хвастиков 
Ирина
-

erica
- Старожил
-
-
Андреевна » 16 фев 2010, 12:44
-

Андреевна
- Старожил
-
Андреевна » 22 фев 2010, 12:41
Последний раз редактировалось Андреевна 22 мар 2010, 08:53, всего редактировалось 1 раз.
-

Андреевна
- Старожил
-
erica » 22 фев 2010, 15:36
Светочка, Андреевна, очень красивое пальтишко намечается  Я уже вся в предвкушении А на ремонтников наехать пора основательно, с цитатами из законов и угрозами пойти в Спілку захисту прав споживачів.
Ирина
-

erica
- Старожил
-
-
Ali0na » 22 фев 2010, 19:12
Андрєєвна,такі загадкові і цікавенькі кусочки Ви показали  для мене це мазаїка зараз....впевнена,результат здивує своєю красою не лише мене,але і Вас саму А я вже вяжу планки.Така це нуднА робота....
-

Ali0na
- Старожил
-
Ali0na » 23 фев 2010, 22:16
На сьогоднішній день маю наступний процес...Що скажете про планку? 
-

Ali0na
- Старожил
-
Джулия » 24 фев 2010, 13:07
Андреевна, жалко , что у тебя такие поганные мастера. За капюшон спасибо, куплю молнию и пришью ее и покажу кофтель малому.
-

Джулия
- Старожил
-
Андреевна » 24 фев 2010, 16:45
Девочки, я добила полочку !!!  ...и вторую связала до кармана  а спинка уже ждёт...но по-моему забольшая  / чем бы дитё не бавылось, абы не плакало / erica писал(а):Светочка, Андреевна, очень красивое пальтишко намечается  Я уже вся в предвкушении Иришка, спасибо !!! Мне тоже жутко нравиться  Вот бы ещё всё в куче так классно смотрелось как в кусках Ali0na писал(а):Андрєєвна,такі загадкові і цікавенькі кусочки Ви показали  Оленка  Я цю мозаїку уже зліпила докупи, виходить суппперово, а все завдяки тобі  таку модельку класну ти мені підкинула  Без тебе, я б зараз, те бридке пальто колупала  а так і мені в кайф, і тітонька , буде задоволена  Дякую, сонечко Ali0na писал(а):На сьогоднішній день маю наступний процес...Що скажете про планку?
Вааау  Майже готово  Ну що сказати професійно акуратно і дуже , дуже якісно я б краще не змогла  Джулия писал(а):Андреевна, жалко , что у тебя такие поганные мастера. За капюшон спасибо, куплю молнию и пришью ее и покажу кофтель малому. Наташенька, та у меня мастера есть, хорошие  но компу, ещё нет года и он на гарантии, вот я и хотела схалявить  , но видно не сложилось  буду своими средствами ремонтировать.
-

Андреевна
- Старожил
-
Андреевна » 24 фев 2010, 18:18
-

Андреевна
- Старожил
-
Андреевна » 24 фев 2010, 23:48
Привет, Наташенька !!! Очень рада тебя видеть !!! Natachka писал(а):Всегда говорила , что люблю русский язык за суффиксы!
Это я над русским языком изголялась, дабы удачней передать своё отношение к нерадивым работникам сферы обслуживания  Да, воистину велик и могуч русский язык Natachka писал(а):Они хоть что -нибудь Вам уже
Нет Натуль, и не думали, комп же на гарантии  Они только обещают и за нос водят 
-

Андреевна
- Старожил
-
Андреевна » 01 мар 2010, 09:21
-

Андреевна
- Старожил
-
koluchka » 01 мар 2010, 09:37
Приветик, Светочкин, Вчера вечером зачитывалась твоей перепиской с Ali0na -Оленой на украинском. Не поняла,конечно ни хрена , но какой кайф словила  Теперь все утро хожу и одно и то же повторяю :"шо це такэ, хибаж так можно" (прошу не ржать, писала по слуху  ) Деффки , как я к вам хочу!!!! 
-

koluchka
- Почетный житель
-
-
Андреевна » 01 мар 2010, 10:15
-

Андреевна
- Старожил
-
koluchka » 01 мар 2010, 10:37
Светочкин, дорогая, держись!!!!  Пусть все заморочки разрулятся Мечтаю о встрече летом, жду ее с нетерпением П.С. можешь ржать Цемочки, до побачиня 
-

koluchka
- Почетный житель
-
-
Ali0na » 01 мар 2010, 10:38
koluchka писал(а): Теперь все утро хожу и одно и то же повторяю :"шо це такэ, хибаж так можно" (прошу не ржать, писала по слуху  )
А я буду - ти ж не проти? Ленчик,у мене подруги з російськомовного Харькова,так вони теж з мене ржуть,коли щось ляпну українське  А недавно їхала в маршрутці,а за мною сиділи "рашени" і так громко обсуждали "чиста" українські слова,що я була прям у шоці...ніколи не думала,що про нас так погано думають в Росії...Я на них образилась і навіть виправити їх не захотіла (вони так іспоганили нашу мову і при цьому були впевнені,що правильно вимовляють всі слова)...короче,стало мені якось сумнувато... Але я сюди зовсім не жалуватись прийшла,а хвастонуть    Ниточки Лидия ПШ,цвет - фисташка,расход около 800г,спицы №3,5 Андреевна,наконец то мозаїка склалася!  Так классно у Вас виходит!!!Впевнена,тьотя буде дуже-дуже довольна!
-

Ali0na
- Старожил
-
Андреевна » 01 мар 2010, 15:24
koluchka писал(а):Мечтаю о встрече летом, жду ее с нетерпением
...и я мечтаю  Вот оторвёмся koluchka писал(а):Цемочки, до побачиня  Ali0na писал(а):.ніколи не думала,що про нас так погано думають в Росії...Я на них образилась і навіть виправити їх не захотіла (вони так іспоганили нашу мову і при цьому були впевнені,що правильно вимовляють всі слова)...короче,стало мені якось сумнувато...
Ну, що ти Оленочка  хіба можна ображатись на людину, яка, наприклад , косоока, або шипилявить? Це ж люди обмежені , є прекрасне россійське слово ущербные , такі люди дуже багато втрачають, вони ж, як ті коні, у шорах, нічого навкруги не бачать, не розуміють, що людина маючи широкий світогляд, розмовляючи багатьма мовами , і мислить набагато ширше, і живе повноціннішим життям ніж вони, виховані застойно-запойним совдэповським періодом , не знали іншого життя, а сприйняти щось нове, важко...розумові здібності не дозволяють. От бідні і потішаються, над своею безъисходностью в такий спосіб. А в Росії про нас не думають, у них своїх заморочок вистачає. Мені, чесно кажучи, і в наших маршрутках, і з нашими україньцями , іноді буває так сумно, аж плакати хочеться  Ну так вже бідний ту мову згвалтує, так сплюндрує, що аж слухати страшно. Так я б і не слухала...так він падла так голосно по телефону розмовляє, що до сусіднього села чути. А такі коронні слова як, ригалик з повідлою, або три яйци, а ще краще тут-ка й но во, бо там-кай задалеко, просто мене вганяють, в стан лёгкого бешенства... І саме основне, так розмовляють молоді люди, яким впадлу напрягати мозги, щоб розмовляти правильно. А що ж дивуватись іншим...наслухається бідній росіянин таких слів, не то що слухати таку мову не захоче, взагалі мовним імпотентом стане на віки  Ну от, знову я забалакалась, а давала ж собі слово, по- менше триндякати Ali0na писал(а):Але я сюди зовсім не жалуватись прийшла,а хвастонуть
Ото хвастонулась  Миші здохли, я в шоці  Дуже класна робота  Об"язочка, рукавчики, комірець  Супер  Супер  Супер  Правда, мої кешені, там би не завадили  Вітаю з закінченням роботи 
-

Андреевна
- Старожил
-
Ali0na » 01 мар 2010, 15:37
Дякую!!!Я про кишены думала,та думами все й закынчилось - не вмію я їх робити....А МК по Вашим кишеням є?Якщо є,то я ж бігом вчитись побіжу!Направляйте,куди бігти?
-

Ali0na
- Старожил
-
Мымра » 01 мар 2010, 15:51
Ой, дівчатка! Українська мова - це дуже гарно, але ж й дуже важко. Особливо коли дивишься правим оком в Магію, а лівим намагаешься трохи поробити Та може ви повернетеся до великого и могучего? Ніяк не хочется втрачати можливості вас зрозуміти До речі. Школу закінчила на Крайній Півночі, мову не вивчала ні одного дня. Дома всі розмовляють російскою (не тільки чоловік та син, а й мама, тато, свекруха, бабусі, и пам ятаю прабабусю).
Я вяжу в акции "1 носки - 1 теплые ноги", а ты?
-
Мымра
- Старожил
-
Андреевна » 01 мар 2010, 16:05
-

Андреевна
- Старожил
-
Вернуться в Наши работы